Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

“Το κεφάλι του ήταν κιμάς» – Συγκλονίζει η μητέρα του οπαδού που τραυματίστηκε στο Π.Φάληρο (ΒΙΝΤΕΟ)


Νικητής βγήκε από το νοσοκομείο ο 23χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου, έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα από το Αγρίνιο, όπου είδε τη νίκη της Ένωσης επί του Παναιτωλικού, και όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί για τη ζωή.



Συγκινεί και η μητέρα του, η οποία μίλησε για το πώς το παιδί της είναι ξανά κοντά της, έχοντας νοσηλευτεί για καιρό στην εντατική. 



Ο 23χρονος ανέφερε ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ, όταν, για να ξεφύγει από «καρτέρι» 15 οπαδών αντίπαλης ομάδας, πήδηξε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο και δεν υπέστη μεγαλύτερη ζημιά, λόγω του ότι έπεσε πάνω σε τέντα.


Η μητέρα του νεαρού είπε στον «ANT1»: «Εγώ τώρα είμαι πολύ καλά γιατί δεν ήξερα αν θα ζήσει ή όχι, αλλά δόξα τω Θεώ αυτή τη στιγμή είναι τόσο καλά, που δεν μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι έζησε. Είχε πολλά κατάγματα στο κεφάλι. Ακόμη και πνευμονολόγος του είπε ότι έχει δει πολλές πτώσεις από ύψος, αλλά η δική του πτώση ήταν πολύ περίεργη. Δηλαδή, δεν είχε σπασμένο τίποτα και το κεφάλι του ήταν… κιμάς. Σίγουρα, κάποιος προσπάθησε να του κάνει κακό». Από την πλευρά του ο 23χρονος υπογράμμισε: «Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Δε θυμάμαι τι έγινε εκείνο το βράδυ. Δε θυμάμαι πως έφτασα εκεί, πως έπεσα. Παλεύω να θυμηθώ, για να ξέρω και εγώ τι έγινε. Ήμουν πολύ τυχερός. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους φιλάθλους, την ΑΕΚ, τους γιατρούς για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα που ήμουν στο νοσοκομείο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου