Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Κατασκοπικό ΘΡΙΛΕΡ για γερά νεύρα στο Π.Φάληρο μετά την σύλληψη 2...

Μια περίεργη υπόθεση, με πρωταγωνιστές δύο Κούρδους που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να κινούνται ύποπτα και τους πλησίασαν, για να τους ελέγξουν. Όμως, όταν τους ζήτησαν τα χαρτιά τους, αντέδρασαν και επιχείρησαν να διαφύγουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, οδηγήθηκαν στο Α.Τ Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί, αρνήθηκαν τη δακτυλοσκόπηση και έκαναν φασαρία, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του τμηματος. Κατά τον έλεγχο στα τερματικά, οι αστυνομικοί είδαν την ένδειξη “ειδικός έλεγχος” κάτι που εμφανίζεται στην περίπτωση όπου πρόκειται για πρόσωπα ειδικού ενδιαφέροντος. Δηλαδή, άτομα τα οποία ελέγχονται από την Αντιτρομοκρατική ή την ΕΥΠ.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δύο Κούρδοι κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Δεν έλεγαν το παραμικρό, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου αρνήθηκαν τη φωτογράφιση και τη δακτυλοσκόπηση και στη συνέχεια στον εισαγγελέα. Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι για ποιους λόγους οι συγκεκριμένοι μπήκαν στον “ειδικό έλεγχο”, αν έχουν σχέση με τις οργανώσεις των Κούρδων στην Τουρκία και ποιος ο ρόλος των τουρκικών αρχών στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι το palaiofaliron.gr  στην προσπάθεια του να βρει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, έπεσε πάνω σε "τοίχο" επομένως το παραπάνω ρεπορτάζ φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου