Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Κι άλλη καταγγελία: "Σκουπιδιαριό στην Πλειάδων και Άρεως" (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη καταγγελία για σκουπίδια στον δρόμο έκανε μια Φαληριώτισσα μέσω του facebook και του palaiofaliron.gr.


Δείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία είναι κανονικά με ονοματεπώνυμο από Παλαιοφαληριώτισσα:





Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει: 

"Αυτή τη φωτό την τράβηξα εγώ προχτές το πρωί,είναι στη γωνία των οδών Πλειάδων και Άρεως.Τις πόσταρα στη σελίδα του κυρίου Φωστηροπουλου ο οποίος καυχιέται για τα κατορθώματα του (εγώ μόνο σε φωτό να τρώει βέβαια τον έχω δει) αλλά φυσικά ούτε δημοσιοποιήθηκαν ούτε πηρα κάποια απάντηση για αυτό το χάλι.Τουτέστιν στα τέτοια τους.Κατα τ’αλλα μας είχαν πρήξει τα δικά μας τέτοια μέχρι να αποκτήσουν το θρόνο ευτυχώς τουλάχιστον που δεν έβαλα το λιθαράκι μου κι εγώ σ’αυτο και κοιμαμαι με ήσυχη τη συνείδηση μου.
ΥΓ/Άραγε που μένει ο συγκεκριμένος κύριος που επικαλείται Παλαιοφαληριώτης αλλά εγώ ουδέποτε έχω συναντήσει στα 40 χρόνια που μενω εδώ;;;Έχω κάτι καναπέδες για πέταμα..."

1 σχόλιο:

  1. Πριν κατηγορήσουμε τον δήμαρχο και το κάθε δήμαρχο θα πρέπει και εμείς ως πολίτες να είμαστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις που έχουμε ως μέλη μιας κοινότητας.
    Από την συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπω ότι κάποιος- κάποια θέλησε να πετάξει κάποια παλιά έπιπλα και σου λέει δεν τα βάζω δίπλα στους κάδους επειδή είμαι ωραίος ως ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!!.
    Τα απορριμματοφόρα οχήματα δεν μπορούν να πάρουν τέτοια αντικείμενα. Υπάρχει ανακοίνωση του Δήμου χρόνια τώρα ότι θα πρέπει να τηλεφωνούμε στις υπηρεσίες του και να ενημερώνουμε ότι θέλουμε να πετάξουμε τέτοιου είδους αντικείμενα.
    Αλλά γιατί να μπούμε στον κόπο να το κάνουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή