Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΨΗΦΙΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: Συμφωνείτε με την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση "μεταναστών" στο Παλαιό Φάληρο;


Μετά τα εκατοντάδες σχόλια και τις πολυάριθμες αντιδράσεις αναγνωστών και δημοτών με την δημοσίευση της είδησης ότι σχεδιάζεται μέχρι τέλος του χρόνου η εγκατάσταση "μεταναστών" στον δήμο μας, θεωρούμε χρέος μας να δώσουμε φωνή στους δημότες του Παλαιού Φαλήρου για να πάρουν θέση για το θέμα μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί παραθέτουμε εκ νέου την είδηση: Έρχονται "μετανάστες" με δωρεάν διαμονή στο Παλαιό Φάληρο και στα Ν.Προάστια [ΦΩΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ]


Πως ψηφίζετε: Πάνω αριστερά στην σελίδα μας, εμφανίζεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία, δίνουμε 3 επιλογές, το ΝΑΙ συμφφνώ, το ΟΧΙ δεν συμφωνώ και το Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Αφού κάνετε μαρκάρετε την επιλογή σας, ολοκληρώστε με την επιλογή "ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ".



Αποτελέσματα: Για όσους δεν γνωρίζουν πως μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσα από αυτή την εφαρμογή, θα τα ανακοινώνουμε εμείς τακτικά.

Καλό βόλι!

Tα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται καθημερινά!

Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (17-11-19, ώρα εξαγωγής αποτελεσμάτων 23:10) :

(Κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην εικόνα για ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)






Η ψηφοφορία είναι ενδεικτική και σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιούμε ούτε μας δίνονται από την εφαρμογή στοιχεία κανενός χρήστη ο οποίος θα ψηφίσει.









































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου