Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στον Πειραιά 3 κινεζικά πολεμικά πλοία-Ανοιχτά στο κοινό την Τετάρτη 18/2

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν το πρωί της Δευτέρας τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, που αποτελούν μέρος της 18ης Μοίρας της Ομάδας PLA Navy του στόλου Νότιας Θάλασσας.
Ο 18ος στόλος (18th Escort Task Group) αποτελείται από
την πυραυλοφόρο φρεγάτα Yuncheng 571 (Jiangkai II- class), το αποβατικό σκάφος (Yuzhao-class) Changbai Shan 989 και το σκάφος υποστήριξης Chao Hu 890.

Η διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης θα υποδεχθούν στις 17.30 το απόγευμα της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. τον επικεφαλής της Μοίρας cpt. RADM Zhang Chuanshu, τον πρεσβευτή της Λ.Δ. της Κίνας στην Αθήνα H. E. Mr. Zou Xiaoli και τους επιτελείς τους, προκειμένου να τους επιδοθούν θυρεός του Λιμανιού αναμνηστικά δώρα.
Η διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. θα ανταποδώσει την επίσκεψη αυτή επί του πλοίου την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, ημέρα της κινεζικής πρωτοχρονιάς. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κινεζικής πρεσβείας στην Αθήνα, δύο από τα πλοία θα είναι ανοικτά για το κοινό την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου από τις 10.00 00 έως τις 12.00 και από τις 14.00 ως τις 16.00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη ταυτότητα τους για να περάσουν την πύλη Ε12 ενώ ακολουθεί έλεγχος με ακτίνες Χ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου