Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Nα γιατί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρότειναν τον Προκόπη Παυλόπουλο

Τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας,πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας  κατά την ομιλία του στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα και η προσπάθεια του να προσεγγίσει τον Καραμανλικό κύκλο,είναι γνωστά εδώ και καιρό.Μάλιστα συχνά γραφόταν στα ΜΜΕ ότι πιθανότατα υποψήφιος για ΠτΔ θα ήταν ο ίδιος ο Καραμανλής.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη γιατί δεν το επιθυμούσε ο ίδιος ο Καραμανλής
.Έτσι ο Τσίπρας με την σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου, έχρισαν για υποψήφιο τον Παυλόπουλο ο οποίος ως Υπ.Εσωτερικών της τότε κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή,
ευχαρίστησε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα

Η στάση του στα "Δεκεμβριανά" της εποχής ήταν παθητική,καθώς έδωσε εντολές για αμυντική στάση της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να καεί η Αθήνα και όχι μόνο.


Και στα δύο αυτά σημαντικά θέματα,δλδ νομιμοποίηση λαθρομεταναστών,αλλά και σε μια στάση της Αστυνομίας που θα επιτρέπει στον οποιοδήποτε να κάνει ό,τι γουστάρει, υπάρχει προφανώς ιδεολογική σύγκλιση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Παυλόπουλου.
Από την μεριά του Πάνου Καμμένου,θυμίζουμε ότι ήταν επίσης μέλος της τότε κυβέρνησης Καραμανλή.
Με βάση αυτά είμαστε μάρτυρες μιας άτυπης συνεργασίας της κυβέρνησης με την Ν.Δ ,εξάλλου όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης ,η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ήδη στο wikipedia έχει προστεθεί η υποψηφιότητα του για ΠτΔ,κι εμείς ρωτάμε,καλά πότε πρόλαβαν;Εκτός και αν κάποιοι το γνώριζαν από πολύ πριν.

Ας δούμε όμως τι άλλο αναγράφεται στο wikipedia για τον Προκόπη Παυλόπουλο 
 "Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο Παυλόπουλος ήταν υπεύθυνος για 865.000 διορισμούς στο Δημόσιο (μόνιμων και συμβασιούχων), μεταξύ των οποίων οι 170.000 ήταν μόνιμοι και αορίστου χρόνου, δηλαδή μέχρι σήμερα το κράτος υποχρεούται να τους πληρώνει.Από την μεριά της Δεξιάς, κατηγορήθηκε για πρωτοφανή αδιαφορία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που γιγαντώθηκε επί των ημερών του, για την κατάρρευση των υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών στις μεγάλες φωτιές της Πελοποννήσου το 2007, καθώς και για την αμυντική στάση του στα «Δεκεμβριανά» του 2008."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου