Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Γλυφάδα: Μαχαίρωσε αστυνομικό και επιχείρησε να «πατήσει» άλλους για μια κλήση

Aπίστευτο και ταυτόχρονα άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα.


Αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού προσπάθησαν να κόψουν μία κλήση, για παράνομο παρκάρισμα, σε ένα αυτοκίνητο τύπου Golf, στην πλατεία Εσπερίδων, όμως εκείνη την ώρα ο οδηγός έφτασε στο σημείο, αντέδρασε έντονα, διαπληκτίστηκε έντονα με τους ένστολους και πληροφορίες λένε ότι προσπάθησε να τους μαχαιρώσει αλλά και να τους πατήσει με το αυτοκίνητο.



O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης στο κατάστημα με οπτικά





Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο, μπήκε σε κατάστημα με οπτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, προσπάθησε να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό. Ο άτυχος αστυνομικός φέρεται να δέχτηκε μία μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως το τραύμα να είναι σοβαρό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας η οποία κατάφερε να τον συλλάβει, ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προκειμένου να συνδράμει και να διαπιστώσει αν ο τραυματίας είναι καλά στην υγεία του.



Ο δράστης, ο οποίος είναι Έλληνας, συνελήφθη και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές γιατί αντιμετωπιζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου