Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Διέρρηξαν το σπίτι της Βανδή και του Νικολαΐδη στη Βούλα

Έφυγαν με λεία συνολικής αξίας 200.000 ευρώ -Θύματα διάρρηξης και οι παίκτες του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε.

Στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα φέρεται να μπήκαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.


Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έλειπαν από το σπίτι τους και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους.


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσπαθούσαν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Το απόγευμα του Σαββάτου, 11.11.2017, θύματα διάρρηξης έπεσαν και δύο άσσοι του Ολυμπιακού!. Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διαρρήκτες «μπούκαραν» και σε αυτά τα σπίτια και απέσπασαν κοσμήματα, χρήματα, ακόμη και… ρούχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου