Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία-Ν.Σμύρνη:Nεκρός πατέρας και 2 παιδιά-Τι έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε [ΦΩΤΟ]

"Δεν αντέχω άλλη την...". Οικογενειακή τραγωδία στην Ν.Σμύρνη,ένας 40χρονος άνδρας και τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 8 ετών, έχασαν τη ζωή τους, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Η υπόθεση όμως πήρε ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις, όταν διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του παρασύροντας στον θάνατο τους γιους του. Ο άνδρας είχε κλείσει όλες τις πόρτες του διαμερίσματος και έβαλε φωτιά σε στρώμα.
Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και έσπευσε στο διαμέρισμα σε ημιόροφο στην οδό Κοραή 21, όπου εντόπισε τα τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Αμέσως μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ο πατέρας στο «Γ. Γεννηματάς» και τα δύο αγοράκια στο «Παίδων». Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος και των τριών.
Η φωτιά, μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο και ο πατέρας με τα παιδιά του βρέθηκαν στο χολ. Ομως, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, όταν βρέθηκαν τα σημειώματα που άφησε πίσω του ο 40χρονος.
Ο άνδρας ήταν χωρισμένος, επισμηνίας της Αεροπορίας και είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σημειώματα που άφησε πίσω του ρίχνει τις ευθύνες για τον χωρισμό του και για την πράξη του στον πατριό της πρώην συζύγου του. «Να κοιτάζεις εσύ τις κόρες σου και άσε να κοιτάζω εγώ τα παιδιά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σημείωμα ανέφερε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου