Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Σοκ: 5χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο Π.Φάληρο σε..


ΠΡΟΣΟΧΗ,ακολουθούν ΕΙΚΟΝΕΣ σοκ! Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε ο μικρός της γιος, όταν έπεσε πάνω του καυτό νερό σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο, περιέγραψε η μητέρα του, Νίκη.


"Είχαμε πάει μαζί με το σύζυγό μου και τον πεντάχρονο γιο μου σε μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο στις 14 Οκτωβρίου για να φάμε. Όταν φτάσαμε ο μικρός μαζί με τον μπαμπά του πήγαν στην τουαλέτα για να πλύνουν τα χέρια τους. Όταν βγήκαν, προχωρούσε ο γιος μου μπροστά και ο σύζυγός μου ακολουθούσε όταν ξαφνικά βγήκε από την κουζίνα ένας σερβιτόρος κρατώντας στα χέρια του μια ξέχειλη κατσαρόλα με καυτό νερό χωρίς καπάκι. Αυτός προφανώς καιγόταν κι όπως περνούσε ο μικρός, του χύθηκε η μισή κατσαρόλα πάνω στο παιδί μου.



Το παιδί μου έπαθε εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού μπροστά στο στήθος, στα πλευρά, στα χέρια και στις παλάμες του. Υπεβλήθη και σε χειρουργικό καθαρισμό, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων. Νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο για 20 μέρες και οι πληγές έκλεισαν μετά από δυόμισι μήνες. Τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να κάνει και πλαστικές επεμβάσεις στα σημεία που είχε τρίτου βαθμού εγκαύματα.



«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τους πόνους που ένιωσε και νιώθει το παιδί μου. Καίμε το δάχτυλό μας και φωνάζουμε από τον πόνο , φανταστείτε τους πόνους που νιώθει ένα πεντάχρονο παιδάκι σε όλο το στήθος και στα χέρια από πάνω μέχρι κάτω. Είναι αβάσταχτοι οι πόνοι, δεν τους αντέχει μεγάλος άνθρωπος κι όχι ένα παιδάκι πέντε ετών. Το παιδί μου έχει σημάδια αρκετά έντονα πάνω στα χέρια του, στο σώμα του γιατί αυτό θέλει πολύ χρόνο για να επανέλθει. Και αυτό θα επανέλθει στο 70% γιατί δεν πρόκειται να γίνει καλά όπως ήταν πριν το παιδάκι μου», σημείωσε.




«Για μένα ήταν βαριά αμέλεια από τον άνθρωπο που βγήκε εκτός κουζίνας για να περάσει ακριβώς απέναντι σε ένα μικρό παρασκευαστήριο και να προετοιμάσει ένα σορμπέ -όπως μας είπαν- επειδή η διαδικασία είχε καθυστερήσει εκείνη την ημέρα. Αυτό εμένα με εξοργίζει πάρα πολύ και πόσο μάλιστα όταν αποδίδουν την αμέλειά τους και την ανευθυνότητά τους, στην κακιά στιγμή. Ύστερα από όλα αυτά έχουμε κινηθεί νομικά και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης" λέει η μητέρα του 5χρονου αγοριού.

Το protothema.gr επικοινώνησε με το κατάστημα, το οποίο έκανε λόγο για ένα λυπηρό περιστατικό, τονίζοντας ότι ήταν ατύχημα και δεν υπήρχε καμία πρόθεση να συμβεί αυτό στο παιδί.

«Ήταν ένα ατυχές περιστατικό αυτό που έγινε και δεν μπορούσε να ελεγχθεί. Αυτό πραγματικά ήταν ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Είναι σαφές ότι ήταν ατύχημα ,δεν υπήρχε καμία πρόθεση να συμβεί αυτό στο παιδί και οι άνθρωποι του μαγαζιού είναι συντετριμμένοι από αυτό το περιστατικό. Θα γίνουν τα νόμιμα , δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση από την πλευρά των ιδιοκτητών», ανέφερε το νομικό τμήμα του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου