Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Νότια προάστια: Ο νεότερος συνταξιούχος είναι μοντέλο και έχει αλυσίδα solarium

Φαντάζει παράδοξο, όμως είναι απολύτως αληθινό ότι ένας συμπατριώτης μας κατάφερε να συνταξιοδοτηθεί στην ηλικία των 31 ετών σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών.


Ο 37χρονος σήμερα πρωταγωνιστής στις πασαρέλες μόδας Ζώης Σημαντήρας, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων solarium, διεκδικεί άθελά του τον άτυπο τίτλο του νεότερου συνταξιούχου στην Ελλάδα, καθώς κατάφερε να συνταξιοδοτηθεί στην ηλικία των 31 ετών έχοντας εργαστεί συνολικά μόλις 11 χρόνια ως μόνιμος επισμηνίας στην Πολεμική Αεροπορία. Οπως θα διαβάσετε παρακάτω, υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Ζώης Σημαντήρας κατετάχθη στην Πολεμική Αεροπορία στις 26/6/2000, την ίδια περίοδο που ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ υπό την καθοδήγηση του σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου, ο οποίος έτυχε να τον ξεχωρίσει σε ένα νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας προτείνοντάς του να συμμετάσχει σε μία από τις επιδείξεις μόδας ρούχων που έφεραν την υπογραφή του.

Πριν από οκτώ χρόνια άνοιξε το πρώτο κατάστημα τεχνητού μαυρίσματος (solarium) και σήμερα, όπως λέει, είναι ιδιοκτήτης 14 τέτοιων καταστημάτων σε περιοχές όπως η Ηλιούπολη, το Περιστέρι, η Νέα Σμύρνη, το Παγκράτι, η Καλλιθέα, η Ελευσίνα, ο Βόλος, η Πάτρα, η Χαλκίδα, ενώ σύντομα ανοίγει και άλλα δύο σε Γλυφάδα και Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου