Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Oι 17 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα

Εν ενεργεία βουλευτές, αλλά και πρόσωπα από τη νέα γενιά θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της -σπασμένης στα τρία, πλέον- Β' Αθηνών.

Το πιο βαρύ από τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο των Νοτίων είναι εκείνο του Νίκου Δένδια, που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και αναμένεται να κοντραροχτυπηθεί για την πρωτιά με τον νυν δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύση Χατζηδάκη, ο οποίος καταγράφει μεγάλη δυναμική στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Από τους εν ενεργεία βουλευτές, στα Νότια θα κατέβουν η Σοφία Βούλτεψη, η Άννα Καραμανλή, αλλά και ο Χάρης Θεοχάρης ο οποίος στις τελευταίες εκλογές εξελέγη με το Ποτάμι.

Πιο δυνατή από τις νέες υποψηφιότητες θεωρείται εκείνη του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, που έχει έχει σηκώσει μεγάλο βάρος στην εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στα ΜΜΕ τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Παράλληλα, θέση στη νέα Βουλή θα διεκδικήσει ο δήμαρχος ∆άφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, που έχει απήχηση στο κρητικό κοινό, ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, Βασίλης Σπανάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, Γιάννης Καλλιάνος.

Στον Νότιο Τομέα Αθηνών θα κατανεμηθούν συνολικά 18 έδρες και με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να εκλέξει 8 ή 9 έδρες.



Αλφαβητικά τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νότιο Τομέα:

  Ρένα Βασιλάκη
  Σοφία Βούλτεψη
  Τάσος Γαϊτάνης
  Παρασκευάς Γιαννόπουλος
  Ιωάννα Γκελεστάθη
  Κορίνα Δαμουλιάνου
  Νίκος Δένδιας
  Χάρης Θεοχάρης
  Γιάννης Καλλιάνος
  Αννα Καραμανλή
  Χρήστος Κονταρίδης
  Κωνσταντίνος Κυρανάκης
  Ντόρα Πάλλη
  Νίκος Παπάζογλου
  Βασίλης Σπανάκης
  Μιχάλης Σταυριανουδάκης
  Διονύσης Χατζηδάκης


πηγή:inboxnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου