Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ:Λευκό βαν σπέρνει τον τρόμο στο Π.Φάληρο και στα Ν.Προάστια

Εφιάλτης έχουν γίνει στους ηλικιωμένους οι σπείρες κακοποιών που εμφανίζονται με διάφορες ιδιότητες για να μπουν στα σπίτια τους και να τους ξαφρίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Π. Φάληρο

Το τελευταίο διάστημα έχουν αναστατώσει τα νότια προάστια τρεις Ρομά, που κινούνται με ένα λευκό βαν, στο οποίο έχουν τοποθετήσει... ανορθόγραφες επιγραφές που δείχνουν ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξαναχτύπησαν στο Π.Φάληρο απατεώνες με το γνωστό κόλπο

Με το πρόσχημα της επισκευής του ανελκυστήρα ή της διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος οι δράστες καταφέρνουν να αποκτούν πρόσβαση στο διαμέρισμα του ανυποψίαστου θύματος. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν εγκλωβίσει ηλικιωμένους στο ασανσέρ και, καθώς ένας από αυτούς έχει... θηριώδη σωματική διάπλαση, τους έχουν αρπάξει με βία ή απειλές όσα χρήματα έχουν στις τσέπες τους. Οι περιοχές που προτιμούν οι κακοποιοί είναι κυρίως το Παλαιό Φάληρο και οι κοντινές γειτονιές, όπου έχουν κάνει και τα περισσότερα χτυπήματά τους.

Τρεις Ρομά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αναζητώντας υποψήφια θύματα, οι τρεις Ρομά «τη στήνουν» ακόμα και έξω από τράπεζες τις ημέρες που καταβάλλονται οι συντάξεις και ακολουθούν ανυποψίαστους ηλικιωμένους μέχρι την πολυκατοικία όπου διαμένουν, οπότε και βάζουν άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν ληστέψει ηλικιωμένους μέσα στα ασανσέρ που δήθεν επισκευάζουν, συχνά χρησιμοποιώντας και βία, αν το θύμα τολμήσει να αντισταθεί. Άλλες φορές έχουν εγκλωβίσει τα θύματά τους μέσα στα διαμερίσματά τους, όπου υποτίθεται ότι επισκευάζουν τον πίνακα διανομής ρεύματος. Σε αυτήν την περίπτωση κλείνουν το οπτικό πεδίο του ηλικιωμένου χρησιμοποιώντας το γιγαντόσωμο μέλος της συμμορίας τους, το οποίο στέκεται στην πόρτα της κουζίνας καλύπτοντας τον συνεργό του που ψάχνει για χρήματα και κοσμήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου