Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιθέα και Π. Φάληρο από την Τρίτη έως τις 14 Αυγούστου



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο από την Τρίτη έως και τις 14 Αυγούστου, λόγω
ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 1η Μαΐου θα ισχύσουν τα εξής:
*Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,50μ. σε 3,00μ. της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Άτλαντος και Γλαύκου, με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.

*Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα του Α/Κ ΔΕΛΤΑ, από το ύψος της συμβολής του με την οδό Ευριπίδου έως την οδό Αγ. Κυριακής, ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Συγγρού προς Γλυφάδα.

*Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με τον Α/Κ ΔΕΛΤΑ (συνδετήριος κλάδος Λ. Συγγρού) έως την οδό Άτλαντος, ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα/Πειραιά προς Γλυφάδα.

*Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,50μ. σε 3,00μ. της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με τον Α/Κ ΔΕΛΤΑ (κλάδοι από Αθήνα/Πειραιά προς Γλυφάδα) έως την οδό Άτλαντος, με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

*Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,50μ. σε 3,00μ. του Α/Κ ΔΕΛΤΑ, από το ύψος της συμβολής του με την οδό Επαμεινώνδα έως την οδό Αγ. Κυριακής, με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα.

*Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα και την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο του Α/Κ ΔΕΛΤΑ από Λ. Συγγρού προς παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

*Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα και την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο του Α/Κ ΔΕΛΤΑ της παραλιακή Λ. Ποσειδώνος από Πειραιά προς Γλυφάδα.

*Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα και την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από την οδό Τρίτωνος έως το τέλος του εργοταξιακού χώρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.

*Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 80 χλμ/ώρα και την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ξενοφώντος και Ναυάρχου Βότση, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

*Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 70 χλμ/ώρα και την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της οδού Ναυάρχου Βότση έως τον συνδετήριο κλάδο του Α/Κ ΔΕΛΤΑ της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος από Πειραιά προς Γλυφάδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


πηγή:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου