Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Δείτε γιατί ο Δ.Χατζηδάκης "καβάλησε" μια Harley



O Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σε συνεργασία με τον σύλλογο μοτοσυκλετιστών HOG-HARLEY OWNERS GROUP και τη VIPARTIES - Νίκος Τσιροζίδης, διοργάνωσαν μια πρωτότυπη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, το Σάββατο 14 Απριλίου, στην πλατεία του Φλοίσβου.

Με το σύνθημα BORN TO BE DIFFERENT οι διοργανωτές θέλησαν να μεταδώσουν το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και να υπενθυμίσουν σε όλους τη μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του.



Και το μήνυμα αυτό μεταδόθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πενήντα περίπου μηχανές Harley Davidson διέσχισαν μια διαδρομή στην παραλιακή λεωφόρο μέσα  στα όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ξεκινώντας από την πλατεία του Δήμου. 

Στο τέλος της διαδρομής οι μηχανές στάθμευσαν στην πλατεία Φλοίσβου όπου οι επισκέπτες φωτογραφήθηκαν μαζί τους και ενίσχυσαν τους σκοπούς και το έργο του συλλόγου υπό τον ήχο των μουσικών επιλογών του Νίκου Τσιροζίδη της VIPARTIES. 


Εποχούμενος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Ασημακόπουλος. 




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Κοινωνικής Αρωγής & Αθλητισμού Γιάννη Φωστηρόπουλο ο οποίος είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης. 













Οι αντιδήμαρχοι Ασημακόπουλος και Φωστηρόπουλος με τους δημοτικούς συμβούλους Γιάκοβλεφ, Βασιλείου και Φρέρη, μπροστά σε μία γυαλιστερή κατακόκκινη Harley. 





Νίκυ Γιάκοβλεφ, δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου. 




πηγή:vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου