Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει στο κατάστημα "Ριχάρδος" στο Παλαιό Φάληρο



Ρεπορταζ: palaiofaliro.gr

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την σύλληψη του πασίγνωστου Ριχάρδου Μυλωνά,την εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού και σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα,αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το κατάστημα "Ριχάρδος" στο Παλαιό Φάληρο.

Μετά τις εικόνες και τα στοιχεία  που προκαλούν σοκ και δέος θα περίμενε κανείς,λογικά σκεπτόμενος,ότι τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας θα παρέμεναν κλειστά.

Κι όμως,το κατάστημα "Ριχάρδος" στο Παλαιό Φάληρο λειτουργεί κανονικά όπως διαπιστώσαμε σήμερα Πέμπτη 29-11-18.Μιλάμε για μόλις μια μέρα μετά τις συλλήψεις και τις εικόνες που άφησαν πολλούς με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα από την τζαμαρία του καταστήματος,έχει αφαιρεθεί ένα μέρος του διαφημιστικού φιλμ (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παραπάνω) για να είναι εμφανές στους περαστικούς το εσωτερικό του καταστήματος και ότι αυτό λειτουργεί κανονικά!

Αποφασίσαμε να μπούμε στο κατάστημα,η υπάλληλος εξυπηρετούσε ήδη κάποιον πελάτη και μετά από ερώτηση μας ενημερωθήκαμε ότι το κατάστημα λειτουργεί κανονικά και αν θέλουμε να κάνουμε κάποια συναλλαγή θα χρειαζόταν,όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή την περίπτωση,να έχουμε μαζί την ταυτότητα μας.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με άλλα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας και κάπως έτσι,μέχρι στιγμής τουλάχιστον,πάει περίπατο η δήλωση του Τσίπρα για αυτούς,που σύμφωνα με τον ίδιο,ξεζούμισαν τον ελληνικό λαό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου