Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Π.Φάληρο:Συγκλονίζει η μαρτυρία γειτόνισσας του 6χρονου


Την ανείπωτη τραγωδία με τον εξάχρονο στο Παλαιό Φάληρο περιέγραψε κάτοικος του διπλανού σπιτιού της οικογενείας.


Σύμφωνα με τη γυναίκα που μένει ακριβώς δίπλα, άκουσε τις κραυγές της μητέρας γύρω στις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως έτρεξε έξω για να δει τι είχε συμβεί. Τότε, αντίκρισε τη μητέρα στην αυλή να κρατάει τον γιο της στην αγκαλιά της και τη δασκάλα του να καλεί ασθενοφόρο.

Σύντομα στο σημείο έφθασαν ο πατέρας και ο θείος του παιδιού, οι οποίοι του έκαναν μαλάξεις και του έδιναν το «φιλί της ζωής». Λίγο μετά κατέφθασε και διασώστης που προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί, όπως ανέφερε η γειτόνισσα στον ΑΝΤ1.

Η γυναίκα δήλωσε πως «φαινόταν πως το παιδάκι δεν θα τα καταφέρει» από τη στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και μετέφερε το αγοράκι στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Τέλος, η γειτόνισσα μίλησε για τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι της άτυχης οικογενείας. Περιέγραψε πως είδε το τραπεζάκι αναποδογυρισμένο πάνω στο κρεβάτι του παιδιού και το λουρί του σκύλου να κρέμεται από ένα καρφί στον τοίχο. Όπως φαίνεται, σύμφωνα με όσα της είπε και η δασκάλα, ο μικρός προσπαθούσε να πιάσει το λουρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου