Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Δύσκολα τα πράγματα: Πως θα είναι ο Ιανουάριος του 2019 για τα ζώδια;

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2019, από τον Κώστα Λεφάκη:


Κριός
Ο Ιανουάριος είναι μήνας που θα φέρει αρκετά δύσκολα θέματα στην επιφάνεια, λόγω των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν. Η πρώτη είναι ηλιακή και γίνεται στις 6 στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας την τάξη πραγμάτων που βόλευε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών. Η δεύτερη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 21. Ο μήνας δεν θεωρείται καλό διάστημα για νέα ξεκινήματα, ούτε για συναισθηματικές επενδύσεις. Επίσης φέρνει αναστάτωση και στα οικονομικά σας. Λειτουργήστε με προνοητικότητα, αποφύγετε διενέξεις με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και πιστέψτε στις αρετές την υπομονής και της στωικότητας. Το μυαλό σας μπορεί να εξεγερθεί μερικές φορές, από όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, προσέξτε όμως να μην καταπιέσετε κι εσείς με τη σειρά σας κάποιους άλλους.

Ταύρος

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα σας κρατήσει σε ένα αισθηματικό ενδιαφέρον, αλλά αρκετές φορές θα αισθανθείτε ότι βαδίζετε στα τυφλά. Οι σφυρηλατημένες σχέσεις δεν κινδυνεύουν, αλλά θα υπάρξουν κι εδώ ανατροπές που θα σας προβληματίσουν. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα αφήσουν ανέπαφη την εκεί καθημερινότητά σας. Ελέγχετε τα νεύρα και τον εκνευρισμό σας και μην εκδηλώνετε τις προθέσεις σας αν προηγουμένως δεν έχετε εξασφαλίσει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Επαγγελματικά μπορείτε να προετοιμάσετε τις κινήσεις εκείνες που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες από τον Μάρτιο και μετά. Κινηθείτε σε πολλούς τομείς και διαφυλάξτε την υγεία και την ασφάλειά σας!

Δίδυμος

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, εξ αιτίας της θέσης του Άρη στον Κριό . Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες και να προσέχετε τα λόγια σας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι ορατός και κάθε ασήμαντη αφορμή μπορεί να έχει μεγάλο κόστος. Παρατηρήστε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και βασιστείτε στην εμπειρία σας για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Οικονομικά υπάρχουν ανάγκες αλλά και κάποια μικρή ενίσχυση του εισοδήματός σας, ενώ επαγγελματικά, αναστέλλονται κάποιες πρωτοβουλίες ή αλλαγές εξ αιτίας των εκλείψεων του Ήλιου και της Σελήνης. Η δεύτερη σας επηρεάζει περισσότερο και πρέπει να παραμείνετε ανέπαφοι από όσα συμβαίνουν στο κοντινό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Ο Ιανουάριος επηρεάζει την σταθερότητά σας με την έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 6 και την πνευματική και συναισθηματική σας διάθεση με την έκλειψη Σελήνης στις 21 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου. Αναβάλλετε λοιπόν σημαντικές πρωτοβουλίες σε οτιδήποτε χρειάζεται καλή οργάνωση και ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του σπιτιού και των οικογενειακών σας. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και μην προστατεύετε εκείνους που θα εκμεταλλευτούν αργότερα τις αδυναμίες σας. Είναι σημαντικό να αρνηθείτε τη συμμετοχή σας σε ομαδικές επαγγελματικές αναστατώσεις και να κρατήσετε την εργασιακή σας ταυτότητα ανέπαφη από χαρακτηρισμούς που δεν της ταιριάζουν. Αισθηματικά αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς τα φαινόμενα σε αυτόν τον τομέα απατούν!

Λέων

Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου θα φέρουν συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, αλλά κάποιες συμπτώσεις και εξωτερικά γεγονότα θα βελτιώσουν την ηθική και την συναισθηματική σας κατάσταση. Ωστόσο σε όλους τους τομείς θα παρατηρηθεί ρευστότητα και μεταβλητότητα την οποία θα κληθείτε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Η έκλειψη Σελήνης στις 21, πραγματοποιείται στην αρχή του ζωδίου σας και επηρεάζει περισσότερο όσους από εσάς έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην έκφραση, στην προβολή του εαυτού και των ικανοτήτων σας, ενώ κάποια θέματα αποκατάστασης του κύρους σας στα επαγγελματικά θα συναντήσουν δυσκολίες. Προσέξτε τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε και εκείνους που σας πλησιάζουν για δικές τους σκοπιμότητες.

Παρθένος

Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου, θα δοκιμάσουν την υγεία και την εργασία σας. Θα σας φέρουν σε αντιθέσεις με το σύστημα ή το νόμο. Οι εργαζόμενοι θα ταλαιπωρηθείτε από την εργοδοσία και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από περιστασιακές αντιξοότητες. Η ροή της καθημερινότητας δεν θα είναι απρόσκοπτη και εσείς, ενώ προσπαθείτε να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητά σας καθώς και να εισπράξετε περισσότερο αίσθημα αγάπης από εκείνους που σας αφορούν, βλέπετε ότι κάποιες φορές ματαιοπονείτε. Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, αλλά είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του Ιανουαρίου, να πληρώσετε κάποιο κόστος για τις επιλογές σας, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε απρόσκοπτοι στα σημαντικά θέματα που έχετε αποφασίσει να δραστηριοποιηθείτε από την Άνοιξη και μετά.

Ζυγός

Ο Ιανουάριος του 2019 φέρνει αναστάτωση με τις εκλείψεις του όσον αφορά στην προσωπική ζωή, καθώς και στην επαγγελματική δραστηριότητα. Θα είναι κουραστικός ή αγωνιστικός στον εργασιακό τομέα. Υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν ή καθυστέρησαν μπαίνουν σε ένα δρόμο αργής διευθέτησης και νιώθετε λιγότερο ανασφαλείς χάρη κάποιων περιστατικών, ενώ βγαίνετε νικητές σε έναν ενδεχόμενο επαγγελματικό ανταγωνισμό. Η αποκάλυψη κάποιων δυσάρεστων περιστατικών θα σας υποχρεώσει να αναπροσαρμόσετε τη θέση σας και τη σκέψη σας απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Αποφύγετε ανοιχτή ρήξη με τους δικούς σας , ή με τους συνεργάτες σας. Ξεπεράστε όμως κάποιους αστήριχτους φόβους και λειτουργήστε αποδοτικά με ρεαλιστική σκέψη και προσδοκίες. Όπου χρειάζεται μπορείτε να γίνετε και λίγο θεατρικοί για καλό σκοπό!

Σκορπιός

Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου θα επηρεάσουν νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Θα πρέπει να είστε προνοητικοί και προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα οικονομικά σας θα σας δυσκολέψουν, κάποιες σημαντικές σχέσεις θα γίνουν προβληματικές για λίγο και ένα σχέδιο που οργανώνετε, θα ματαιωθεί, ή θα μετατεθεί χρονικά. Ο μήνας θα φέρει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και ταλαιπωρία στους χώρους που συνηθίζετε να κινείστε Θα παρατηρηθούν αλλαγές που δεν είχατε υπολογίσει στο χώρο της εργασίας σας και θα προβληματιστείτε για λίγο με την κάλυψη των τρεχόντων αναγκών σας. Λειτουργήστε όμως υπεύθυνα και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε μεθοδικά τις δυσκολίες αυτές.

Τοξότης

Ο Ιανουάριος είναι μήνας εκλείψεων. Η πρώτη είναι ηλιακή και συμβαίνει στις 6 στον Αιγόκερω, ενώ η δεύτερη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Αναβάλλετε λοιπόν τις σημαντικές σας επαγγελματικές επαφές και πρωτοβουλίες για αργότερα και αποφύγετε να δώσετε τα χέρια σε συμφωνίες που θα υποστούν αρκετές τροποποιήσεις και μεταβολές στο μέλλον. Υποστηρίξτε έξυπνα τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σας, αλλά. κρατήστε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις! Δίας στο ζώδιό σας σε καλή γωνία με τον Άρη από τον Κριό σας κάνουν ριψοκίνδυνους και θα πρέπει να προσέξετε τις παρορμήσεις σας, ειδικά στη χρήση μηχανημάτων και στην οδήγηση. Οικονομικά φροντίστε να φρενάρετε τα έξοδά σας και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Ο Άρης από τον Κριό σε καλή γωνία με τον Δία από τον Τοξότη, αλλάζει κάποιες ισορροπίες στην κοινωνική σας ζωή σας κάνει πιο νευρικούς στη διαχείριση της καθημερινότητάς σας. Φροντίστε να μην ψυχράνετε τις σχέσεις σας με εκείνους που συναναστρέφεστε και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Ο μήνας των εκλείψεων επηρεάζει ούτως ή άλλως την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που θα προκύψουν, να καλύψετε πρωτίστως τις οικονομικές σας ανάγκες και να μείνετε ανέπαφοι από ανατροπές και άλλες εξελίξεις. Η εργασία θα σας προβληματίσει αλλά μόνο προσωρινά, γι αυτό πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και, σε κρίσιμες στιγμές με θάρρος. Προσπεράστε τις δυσκολίες χωρίς να γυρίσετε πίσω και επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας για το μέλλον.

Υδροχόος

Το ξεκίνημα του 2019 φέρνει μια αίσθηση βιασύνης και ανυπομονησίας για να περάσετε στη νέα εποχή και να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Αυτό αφορά κυρίως εσάς που είστε ελεύθεροι ή που ξεκινάτε τώρα την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ο Ιανουάριος θέλει όμως καλύτερη διαχείριση των υποθέσεών σας, ενώ θα φέρει και νέα θέματα στο προσκήνιο. Οι εκλείψεις του θα είναι οι πρώτες της χρονιάς, ενώ εσάς σας επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά η δεύτερη, που είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται λίγο πριν αρχίσει η περίοδος των γενεθλίων του ζωδίου σας στις 21. Συμβαίνει στον Λέοντα και μεταβάλει την ρεαλιστική πραγματικότητα σε εικονική, κρύβοντάς σας ανθρώπους και δραστηριότητες. Απαλλαγείτε όμως από φανταστικούς κινδύνους και συγκεντρωθείτε σε ότι μπορεί να σας καθησυχάσει και να σας εξυπηρετήσει.

Ιχθύς

Ο Άρης στον Κριό ανοίγει την αυλαία του χρόνου αρκετά επεισοδιακά, εξ αιτίας της δύσκολης όψης που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη αρχικά και μετά και με την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο. Ο πρώτος μήνας του 2019 φιλοξενεί και εκλείψεις που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σας, ενώ θα αναζητήσετε πηγές να ανανεώσετε την διαρρέουσα ενέργειά σας. Προφυλαχτείτε από περιττά έξοδα, από εκνευρισμούς και επιθετική συμπεριφορά των ανωτέρων ή των συναδέλφων σας και μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Η έκλειψη του Ήλιου την ημέρα των Θεοφανείων θα φέρει κάποια γεγονότα που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε καθώς θα χρειαστεί να πάρετε θέσεις που αρνηθήκατε να ξεκαθαρίσετε στο παρελθόν. Η δεύτερη έκλειψη είναι στις 21, είναι σεληνιακή και συμβαίνει στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σχετίζεται με επιλογές του παρελθόντος και τις συνέπειές τους. Διαχειριστείτε τολμηρά τις καταστάσεις και θυμηθείτε ότι αν δυσαρεστήσετε κάποιον, αυτό θα είναι προσωρινό.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου