Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ούτε "ο Μαγκάιβερ"..Έκλεβε ρεύμα με γάντζους και καλαμιές 10 μέτρων στο ρέμα Πικροδάφνης! [ΒΙΝΤΕΟ]

 Επικίνδυνη και πρωτόγνωρη η αυτοσχέδια κατασκευή ρευματοκλοπής,σύμφωνα με τους τεχνικούς της ΔΕΔΗΕ,από θαύμα μέχρι τώρα δεν προκάλεσε κάποια πυρκαγιά.  


Το απόγευμα της Παρασκευής,συνεργείο της ΔΕΔΗΕ-Καλλιθέας μετέβη στην οδό Φοινίκων,στο
ρέμα Πικροδάφνης,στο Παλαιό Φάληρο,καθώς υπήρχαν πληροφορίες για ρευματοκλοπή.Οι τεχνικοί διαπίστωσαν πράγματι την κλοπή η οποία γινόταν με μια αυτοσχέδια κατασκευή που όμοια της δεν έχουν ξαναδεί.

Μάλιστα εκτός από τα προβλήματα που αυτή δημιουργούσε συχνά στο δίκτυο,υπήρχε πολύ μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσει κάποια πυρκαγιά και να "λαμπαδιάσει" ο τόπος,όπως μας τόνισαν χαρακτηριστικά οι τεχνικοί.
Δύο γάντζοι έκλεβαν ρεύμα το οποίο διοχέτευαν σε καλώδια τυλιγμένα σε καλαμιές ύψους 10 μέτρων που κατέληγαν σε πυκνή βλάστηση του ρέματος για καμουφλάρισμα!

Το συνεργείο διαπιστώνοντας το είδος και το μέγεθος της ρευματοκλοπής αποφάσισε μετά από οδηγίες του τεχνικού τμήματος της ΔΕΔΗΕ, να επανέλθει καθώς η προσέγγιση στο σημείο εκείνη την στιγμή,ήταν σχεδόν αδύνατη ακόμα και με γερανό.Η κατασκευή αφαιρέθηκε τελικά σήμερα,Σάββατο.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ? ΟΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΩΔΗΓΟΥΝ ΕΙς ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗ....διερωυωμαι καποιος φουκαρας ειναι η κινοειτο βιτεχνια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή