Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Βρίσα Λέσβου:Εκδήλωση αλληλεγγύης στο Παλαιό Φάληρο-Παρασκευή 23-6

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.Η εκδήλωση με την ονομασία ¨Ένα  τραγούδι  για  τη  Βρίσα  Λέσβου¨ ,θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 23-6 στις..
O ∆ήµαρχος Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύσης Χατζηδάκης και το Τµήµα Πρόνοιας του ∆ήµου Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία µε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας, σας προσκαλούν στην Μουσική Εκδήλωση Αλληλεγγύης «Ένα Τραγούδι για την Βρίσα Λέσβου» που θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 στον Προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Φλοίσβος» (Λεωφ. Ποσειδώνος).

Προσδοκία όλων µας είναι µέσα από την όµορφη αυτή µουσική βραδιά και µε όχηµα τις µελωδίες που θα µας χαρίσουν τα µουσικά σχήµατα που συµµετέχουν εθελοντικά, να υπάρξει ουσιαστική προσφορά από την πλευρά µας ώστε έµπρακτα να δείξουµε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους µας από τη Βρίσα Λέσβου που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισµό της 12ης Ιουνίου.

Για τον σκοπό αυτό, στον χώρο, θα υπάρχει κουτί προαιρετικής οικονοµικής ενίσχυσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταµετρηθεί από επιτροπή που θα αποτελείται από φορείς που υπογράφουν σχετικό µε την εκδήλωση κείµενο. Σας προσκαλούµε να τιµήσετε µε την παρουσία σας την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση και να ενισχύσετε τον σκοπό µας.

ΕΙΣΟ∆ΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

πηγή:palaiofaliro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου