Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

"Πλοκάμια" και στο Παλαιό Φάληρο είχε η οργάνωση που διακινούσε τεράστιες ποσότητες κάνναβης!

Εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε κάνναβη υδροπονικής μορφής και διακινούσε σημαντικές ποσότητες στην εγχώρια παράνομη αγορά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Ειδικότερα, συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Πεντέλη, την Ψάθα, το Γαλάτσι και το Παλαιό Φάληρο, πέντε άτομα, Έλληνες. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 43 έως 48 ετών και μία 40χρονη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ήταν ένας 43χρονος, ο οποίος είχε και την ευθύνη της ανεύρεσης πελατών, ενώ τα άλλα τρία συλληφθέντα μέλη παρείχαν τους χώρους εγκατάστασης των καλλιεργειών. Παράλληλα, ένας άλλος 43χρονος είχε την ευθύνη για τη διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης στην παράνομη αγορά ναρκωτικών.

Η οργάνωση είχε εγκαταστήσει μέσα σε τρεις οικίες, στη Νέα Πεντέλη, το Γαλάτσι και την Ψάθα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας, με την υδροπονική μέθοδο, δενδρυλλίων κάνναβης ειδικών ποικιλιών.

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 204 δενδρύλλια ευρωπαϊκής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (BLUE DREAM και CRITICAL), 17 κιλά και 598 γραμμάρια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, τρία κιλά και 860 γραμμάρια χλωρά φύλλα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίων-φυτωρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
(πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου