Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Παλαιό Φάληρο: Ανέλκυσαν 264 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον βυθό της μαρίνας Φλοίσβου (φώτο)

Από το βυθό βρέθηκαν και ανελκύθηκαν λάστιχα, ποτήρια, μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα, μία πολυθρόνα ένα παπούτσι, δύο μπαταρίες σκάφους.


Την Κυριακή 11/6/2017 στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας (Ν.Ο.ΑΜ) και την Οικολογική συνεργασία Παλαιού Φαλήρου (ECO+) πραγματοποίησε κατάδυση καθαρισμού
στην μαρίνα μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου Αμφιθέας αλλά και του περιβάλλοντος χώρου.

Στην δράση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, πολλοί μικροί ιστιοπλόοι και τα μέλη των συλλόγων.

Από το βυθό βρέθηκαν και ανελκύθηκαν λάστιχα, ποτήρια, μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα, μία πολυθρόνα ένα παπούτσι, δύο μπαταρίες σκάφους.

Παρά την ελάχιστη ορατότητα ο απολογισμός της κατάδυσης έφτασε τα 264 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης. Από τον περιβάλλοντα χώρο μαζεύτηκαν πολλές σακούλες με απορρίμματα διαφόρων ειδών.

«Ευχαριστούμε τον κ. Καλλιαμπέτσο Γεώργιο και τους 2 συλλόγους για την πρόσκληση , την άψογη συνεργασία και φιλοξενία , τους μικρούς ιστιοπλόους και όλους τους συμμετέχοντες», αναφέρει ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club

Δείτε φωτογραφίες















Πηγή:
greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου