Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

BINTEO-Ντοκουμέντο από τον ληστή που έκλεψε και από επιχειρήσεις στο Π.Φάληρο

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 6 περιπτώσεις, εκ των οποίων 4 σε καταστήματα – ταχυφαγεία (Άλιμο, Γλυφάδα, Π. Φάληρο, Άγιο Δημήτριο) και δύο σε ξενοδοχεία (Γλυφάδα, Π. Φάληρο). Οι εικόνες είναι από ληστεία σε ξενοδοχείο της παραλιακής.


Ο 23χρονος εισβάλει λίγο πριν από τις πέντε το πρωί στο ξενοδοχείο, φορά κουκούλα και απειλή τον υπάλληλο με ένα πιστόλι. Τον υποχρεώνει να του δώσει τις εισπράξεις και να του ανοίξει την αυτόματη πόρτα και εξαφανίζεται, πάντοτε απειλώντας τον υπάλληλο τού ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος όμως δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ο 23χρονος είναι τοξικομανής, συνελήφθη για παρόμοια αδικήματα πριν από έναν χρόνο και αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής τον εντόπισαν μία εβδομάδα μετά τη ληστεία στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και αφού πρώτα συνέστησαν ομάδα για τη σύλληψή του.
Κατά τη σύλληψή του βρήκαν το αεροβόλο πιστόλι, που χρησιμοποιούσε, αλλά και τα ρούχα που φορούσε στις ληστείες.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις, εκ των οποίων τέσσερις σε καταστήματα – ταχυφαγεία (Άλιμο, Γλυφάδα, Π. Φάληρο, Άγιο Δημήτριο) και δύο σε ξενοδοχεία (Γλυφάδα, Π. Φάληρο).


πηγή:bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου