Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στο Π.Φάληρο

Οι συμμετέχοντες δημότες θα λαμβάνουν μέρος σε κληρώσεις κερδίζοντας χρήσιμα δώρα τεχνολογίας που θα κάνει ο ραδιοφωνικός σταθμός στο τρίωρο που θα εκπέμπει από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου!


Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πρασίνου Βίκυ Ανδρικοπούλου με την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών σας προσκαλούν την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και από τις18:00 έως 21:00, στην πλατεία Ηρώων στο Φλοίσβο!
Επώνυμοι μουσικοί παραγωγοί του Sfera FM θα παίζουν επί τρεις ώρες στα decks που θα έχουν στηθεί υπαίθρια στην πλατεία γι΄ αυτή την δράση!
ΣΤΟΧΟΣ η συγκέντρωση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανακύκλωσης!
Οι συμμετέχοντες δημότες θα λαμβάνουν μέρος σε κληρώσεις κερδίζοντας χρήσιμα δώρα τεχνολογίας που θα κάνει ο ραδιοφωνικός σταθμός στο τρίωρο που θα εκπέμπει από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου!
Ρυθμός, δυνατή μουσική, ένα street party για μικρούς και μεγάλους με σκοπό την προώθηση και την ευαισθητοποίηση των Δημοτών στην Ανακύκλωση!


ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ θα έχει διαμορφωθεί για την εύκολη πρόσβαση των δημοτών, ώστε να αφήσουν τις συσκευές προς απόσυρση στο container της Ανακύκλωσης.

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ την ζωή μας, βάζοντας την Ανακύκλωση προτεραιότητά μας!

Διοργάνωση: Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πρασίνου
Δήμος Παλαιού Φαλήρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου