Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! Μπογδάνος:"Η Μακεδονία δεν είναι μόνο Ελληνική,άνηκε κάποτε σε Σλαβομακεδόνες και.. [ΒΙΝΤΕΟ]

Ντροπή και αίσχος για τα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής Μπογδάνος για την Μακεδονία,στο σημερινό μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΙ! "Σήμερα πολύ εύκολα λέμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική,

η αλήθεια όμως είναι ότι.." αυτά και πολλά άλλα ξεστόμισε ο παρουσιαστής κατά την διάρκεια αφιερώματος σε Μακεδονομάχο.


Μάλιστα στο τέλος διάβασε και ένα κείμενο στα Σλάβικα.. για να πείσει για την μη Ελληνικότητα της Μακεδονίας και καταφέρθηκε εναντίον όσων υποστηρίζουν ότι η Μακεδονία είναι μόνο μια και είναι Ελληνική.

Τέτοια άθλια προπαγάνδα ούτε οι Σκοπιανοί δεν θα μπορούσαν ποτέ να εφεύρουν...

Επειδή όμως αναφέρθηκε στην Ιστορία,του υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε κάποτε και ένας Μέγας Αλέξανδρος..!!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τα επίμαχα σημεία:


Δείτε το και εδώ:






Και αν ήθελε ο κύριος Μπογδάνος να πει δύο λόγια για να τιμήσει τους Μακεδονομάχους,ας παραδειγματιστεί από τα λόγια του Χριστόδουλου 

16 σχόλια:

  1. Κι΄εσύ τσιράκι του Σόρος είσαι ρε καραφλόσκουπίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι το τι λέει ο κάθε Μπογδάνος, το πρόβλημα είναι πως αντιδρά η πολιτεία και πως παρέχετε χώρος και χρόνος στη τηλεόραση για να λέει ο κάθε κ…ος ότι νομίζει ότι θα τον κάνει ενδιαφέρων. Και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος αυτός ο κ...ος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιστορική πραγματικότητα εξιστόρησε ο Μπογδάνος! Μην ακούτε ψευτιές! Δεν αρνήθηκε την μοναδικότητά της, απλώς περιέγραψε εποχές που ήταν υπό κατάληψη Σερβων. Άντε με την παραπληροφόρηση συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μονος του λεει όμως ότι στο 18ο και 19ο αιωνα ηταν ένα μωσαικο λαων. Τα προηγουμενα 2500 χρονια της ιστοριας ηταν αμιγως ελληνικη αρα τι συζητάμε τωρα?? μπορουν οι μουσαφιρεοι να διωξουν τον νοικοκυρη?? Πρoφανως θα υπαρξει συμφωνια για το ονομα τους επομενους μηνες και μας χρυσωνουν το χαπι από τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι Έλληνας και μάλιστα από Μακεδονία και γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός. Σε μικρή ηλικία ρώτησα την μητέρα μου και τι θείες μου στο χωριό Εύζωνοι του νομού Κιλκίς απ όπου είναι και η καταγωγή τους ποια γλώσσα (διάλεκτος) είναι αυτή που ακούω να μιλάνε μεταξύ τους και μου απάντησε ότι είναι τα Μακεδόνικα που έμοιαζαν πολύ με τα Γιουγκοσλάβικα το έτος 1962 ...εποχή Τίτο !!! Αυτό κατά την αποψή μου δεν σημαίνει πως σήμερα η Μακεδονία μας δεν Ελληνική , αλλά πείτε μου πως κάποτε μιλούσαν μια γλώσσα με συγγενείς τους σε διπλανά χωριά της Γιουγκοσλαβίας και την ονόμαζαν "Μακεδόνικα " όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει διότι όλο αυτό που ανέφερα είναι βίωμα μου πάνω από 55 χρόνια από σήμερα .. και όποιος δεν γνωρίζει ας διαβάσει να μάθει και να μας πει !! ..νομίζω πως ξαφνικά χάσαμε το δάσος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια ανάγνωση στο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας πιστεύω πως είναι χρήσιμη για τον καθένα μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Πολιτη, οι οροι μακεδόνικα, μακεδονόφωνος, σλαβομακεδόνες ειχαν δωθει προχειρα και προσωρινα από το ελληνικο κρατος για να περιγραφει μια μικρη μεριδα Σλαβικου πληθυσμου με ρευστη εθνικη ταυτοτητα που ουδεμια σχεση ειχαν με την ταυτοτητα της Μακεδονιας. Το συνθετικο μακεδονια προσθεθηκε μονο γιατι κατοικουσαν στην ευρυτερη περιοχη της Μακεδονιας και επειδή τοτε δεν υπηρχαν οι σημερινες διεκδικήσεις. Τωρα όμως που υπαρχει το ζητημα και οι "γειτονες" μας αποκαλούνται ντε φακτο από τους αμερικανους και ευρωπαιους ως μακεδονες, ΜΜΕ και πολιτικους,ο ορος είναι παρωχημένος και δεν υπαρχει λογος χρησης του από εμας τους ιδιους. Ακομα και καποια στοιχεια να υπαρχουν υπερ των σκοπιων καλο θα ηταν να τα κρυψουμε. Στη διαρκη προσπαθεια μας να διαφυλασσουμε την παραδοση μας και τον αυτοσεβασμο μας, μπορούμε να πουμε και ψεματα και να κλεψουμε και να προπαγανδίσουμε. Αλλωστε αυτό δεν κανουν Τουρκοι, Αλβανοι αλλα και οι Σκοπιανοι? Πρεπει να ειμαστε με τον σταυρο στο χερι? Κε Πολιτη πειτε μου θα αφηνατε την πορτα στο σπιτι σας ανοιχτη τη νυχτα? όχι ξεκλείδωτη ανοιχτη? όταν κοιμαται μεσα η οικογενεια σας?
      Οσο για την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ελπιζω να μην στηρίζετε τις αποψεις σας για τετοια ζητήματα σε αρθρα που βρίσκετε σε δωρεαν ιντερνετικες σελιδες που ο καθενας μπορει να ανεβασει ότι θελει.

      Διαγραφή
    2. δεν θα μείνω στην απάντησή σας που τα λέει όλα ούτε φυσικά στο αν αφήνω τις πόρτες ανοιχτές του σπιτιού μου. Στα 61 μου έχω διαβάσει έχω περπατήσει έχω δει και είχα ενεργό συμμετοχή για την διάδοση της αλήθειας αυτής στα πέρατα του κόσμου σε 17 πολιτείες της Αμερικής και του Καναδά όταν εσείς δεν γνωρίζω τι ηλικία είχατε το 1994, αλλά ούτε αυτό το θεωρώ σημαντικό για αναφορά .Θέλω απλά και χωρίς όλα αυτά που προαναφέρατε και που δεν έχουν σχέση με το όνομα , να πω μόνο ένα που σίγουρα το πιστεύετε κι εσείς και αμέτρητοι άλλοι πως ξαφνικά από φόβο και από παιχνίδια πολιτικών ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που αν δεν μας το έβαζαν στο πιάτο δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα !! Ο φανατισμός κάνει σίγουρα την δουλειά του αλλά όχι απαραίτητα και καλό !! Το δωρεάν και το τζάμπα είναι πηγή για πολλούς για τους λίγους είναι η γνώση μέσα από την ιστορία που επί τούτου κάποιοι θέλουν να ξεχνάνε !! Ποτέ δεν αισθάνθηκα ως Έλληνας τον φόβο πως θα μου κάνουν κακό οι Σκοπιανοί σε ότι κι αν έχουν στο μυαλό τους !!

      Διαγραφή
    3. Κε Πολιτη σε ποια αληθεια αναφέρεστε και ποιος σας χρηματοδοτησε στα ταξίδια σας;

      Διαγραφή
    4. Κα Παπαρούλα αν θέλεις διάλογο έβγα επώνυμα να τον κάνουμε κι όχι πίσω από μάσκες με ψευδώνυμα VIVI VOULA SOULA KOULA που δείχνουν τον φόβο του ξερόλα ψευτόμαγκα !! Άντε μπράβο !!

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Κε Πολιτη η εκρηξη σας δειχνει ποιος νιωθει φοβο καθως και ποιος γνωριζει ότι περασε την ζωη του προπαγανδίζοντας έμπρακτα, ψεματα για την χωρα στην οποια εφαγε γλυκο ψωμι.

      Διαγραφή
    7. ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ...έβγα επώνυμα να πεις ότι θέλεις να σε δούμε ποια είσαι μιας και κρύβεσαι πίσω από ψευδώνυμο και θα σου πω μπράβο . Διαφορετικά υπόσχομαι να σε κράξω άσχημα αν συνεχίσεις να λες μ@@@@@@@!!

      Διαγραφή
    8. Κε Χρηστο η ενδεια επιχειρηματων σας είναι προφανης. Καλη συνεχεια.

      Διαγραφή
  7. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ,,,Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!= ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή